Självgående, ansvarsfull och lösningsorienterad marintekniker!

Vi är en fullserviceanläggning i Strömma på Värmdö, auktoriserade för Mercury- och Evinrude motorer. Vi säljer nya och begagnade båtar – Anytec, Ockelbo, Linder, Nordkapp och Sting. Vinterförvaringar är också en stor del av vår verksamhet.

Vi söker dig som är utbildad mekaniker eller har teknisk bakgrund och intresserad av motorer, båtar och tillbehör. Det är en fördel om du har erfarenhet från båtbranschen men det är inget krav.

Tjänsten innefattar montering, service, reparation och felsök av båtmotorer. Även installationer av tillbehör, allmän hantering av båtar, upptagningar och sjösättningar är dagliga sysslor.

Under högintensiva perioder är det bra om du är stresstålig och kan behålla ditt goda humör mot våra kunder och dina kollegor.

Krav:

  • Du har tidigare erfarenhet och kunskap från verkstad eller tekniskt arbete
  • Du har arbetslivserfarenhet
  • Du har körkort
  • Du har goda kunskaper i svenska, engelska samt datakunskaper
  • Du är organiserad och har känsla för logistik och planering

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, positiv, engagerad och lyhörd. Du är bra på att ta egna initiativ, samarbeta och är intresserad av att lära dig nya saker. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och är serviceorienterad.

Det är meriterande om du har truckkort.

Välkommen med din ansökan senast 18 september.

Tillträde: snarast möjligt efter överenskommelse.                                                                                     

Anna Rydell, 08-440 2585

anna@pcm-marin.se