Anytec

Vi på PCM har sålt Anytec båtar sedan 2011 och redan från dag ett så blev det en succé i vårt upptagningsområde. Vi är idag en av Sveriges största återförsäljare av Anytec båtar. Detta gör att vi har stor erfarenhet och kunskap om de olika modellerna, från Anytecs minsta modeller till Anytecs största. Vi har oftast samtliga Anytec modeller hemma för påseende.

Anytec bygger världens bästa aluminiumbåtar. Målet har inte bara varit att tillverka en båt med bra sjöegenskaper utan målet har varit att bygga världens bästa upplevelsemaskiner i aluminium. Designade från grunden för att låta dig överkomma alla utmaningar du kan ställas inför på vattnet. Ribban ligger högt. Alla båtarna byggs för hand av människor vars erfarenhet sträcker sig över många år. Varje svetsning och detalj inspekteras, allt för att säkerställa att båtarna håller högsta kvalitet, från för till akter.

För 20 år sedan lanserade Anytec en ny, råare generation svenska aluminiumbåtar som snabbt satte tonen i skärgården. Det var helsvetsade konstruktioner, vassare skrov och fartresurser utöver det vanliga. De två främsta representanterna för denna era är Anytec 750 SPD samt 622-serien. Dessa modeller ligger fortfarande många varmt om hjärtat och har varit oerhört populära.

För att fira detta presenterar Anytec CLASSIC-SERIES med en begränsad tillverkning av 750 SPD samt 622-serien. Stora ytor i fören, pålitliga arbetshästar som tål det mesta och har det bästa i materialväg. Skroven är de samma men en del annat har uppdaterats såsom exempelvis den senaste navigationsutrustningen från Simrad och möjlighet till stolsdämpare hämtade från A-serien.