Välkommen till ett enkelt båtägande

PCM Marin fick möjligheten att sälja Ockelbo båtar redan första året som Ockelbo lanserades, på nytt, 2013.

PCM Marin är idag världens största återförsäljare av Ockelbo båtar. Vi har stor erfarenhet och kunskap om vad för modell som kan passa dig bäst. Vi har oftast samtliga modeller hemma i lager, vilket möjliggör för dig som kund att jämföra de olika Ockelbo modellerna.

Ockelbo bygger båtar som både är förnuftiga och känsloladdade. Inspirationen hittar de förstås till sjöss och från Ockelbos historia som båtbyggare. 50 års historik har lärt Ockelbo en hel del. En lärdom är att vi människor är olika och har skilda behov och önskemål. En annan att när det gäller viktiga saker är vi ganska lika. Funktion och trygghet tillhör det grundläggande. Man måste kunna lita på sin utrustning och här finns inga genvägar.

Ockelbos främsta fokus är att bygga säkra, tillförlitliga båtar som verkligen tål att användas. De skall vara flexibla nog för att kunna möta alla förhållanden – oavsett om du har för avsikt att söka lugnet i naturen eller äventyret bland vågorna. Ockelbo båtar är för både drömmare och realister. För i Ockelbos värld råder inget motsatsförhållande. Känsla och förnuft går hand i hand.