Marintekniker, se hit!

Vi behöver nu utöka vår verkstad med en till marintekniker.

Kom och jobba i en vacker miljö tillsammans med oss här ute vid Strömma kanal på Värmdö! Vi är en fullserviceanläggning som är auktoriserade för Mercury- och Evinrude motorer. Vinterförvaringar är en stor del av vår verksamhet samt försäljning av nya och begagnade båtar av kända märken, såsom Anytec, Ockelbo, Linder, Nordkapp och Sting.

Vi söker en positiv, uthållig, energisk och utbildad mekaniker. Eller om du är tekniskt lagd och intresserad av motorer, båtar och tillbehör. Det är en fördel om du har erfarenhet från båtbranschen men det är inget krav. Arbetet innefattar montering av motorer, installationer av tillbehör, allmän hantering av båtar, såsom upptagningar, sjösättningar, vinterförvaringar samt andra förekommande arbeten på en marina.

Är du rätt person för oss så värdesätter vi din personlighet och dina ambitioner högt och utbildar dig gärna inom vårt produktsegment. Det är också viktigt att du har goda datakunskaper då vi dagligen arbetar i vårt affärssystem, Verendus.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från verkstad eller tekniskt arbete
  • Du har arbetslivserfarenhet
  • Du måste ha kunskaper inom teknik/bil, båtar eller marin mekanik
  • Du måste ha körkort
  • Goda kunskaper i svenska, engelska samt datakunskaper
  • Organiserad och med en känsla för logistik

Vi är ett trevligt gäng som respekterar varandra och har humorn nära till hands. Här ute vid Strömma har vi gratis bilparkering och busshållplats inom gångavstånd. Du kan även ta dig hit med egen båt och slippa trängsel på bussar och tåg. Låter inte det som en bra arbetsmiljö!

Tillträde: snarast möjligt efter överenskommelse.

Ansök senast: 21 februari 2021
Email:
pst@pcm-marin.se

Frågor besvaras av:
Peter Steinauer
08-4402585