Kom och jobba med oss!

UTHÅLLIG OCH POSITIV VERKSTADSPERSONAL!

Vi behöver nu utöka vår verkstad med ytterligare personal.

Kom och jobba i en vacker miljö tillsammans med oss här ute vid Strömma kanal på Värmdö! Vi är en fullserviceanläggning som är auktoriserade för Mercury- och Evinrude motorer. Vinterförvaringar är en stor del av vår verksamhet samt försäljning av nya och begagnade båtar, såsom Anytec, Ockelbo, Linder, Nordkapp och Sting.

Vi söker en positiv, uthållig och energisk person som trivs med att arbeta utomhus och vara aktiv.

Vad innebär tjänsten?

Arbetet är varierande och utvecklande, ingen dag är den andra lik. Under högintensiva perioder är det bra om du är stresstålig och kan behålla ditt goda humör mot våra kunder och dina kollegor.

Att du är organiserad, har en känsla för logistik och planering, är intresserad av motorer, båtar och tillbehör. Det underlättar om har du arbetat i branschen tidigare, men det är inget krav.

Arbetet innefattar allmän hantering av båtar, såsom upptagningar, sjösättningar, vinterförvaringar, tvätt och städ av båt och andra förekommande arbeten på en marina.
Jobbet är aktivt och rörligt men innebär också en del administrativt så det är viktigt att du har goda datakunskaper då vi dagligen arbetar i vårt affärssystem, Verendus

Det viktiga är dock dig som person, att du har rätt attityd och passar in i vårt gäng.  Tjänsten kan absolut utvecklas med tiden och med dig som person. Vi satsar gärna på utveckling och utbildning.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från båtbranschen eller arbete i verkstad
  • Du har arbetslivserfarenhet
  • Du måste ha körkort
  • Goda kunskaper i svenska, engelska samt datakunskaper
  • Organiserad och med en känsla för logistik och planering

Vi är ett trevligt gäng som respekterar varandra och har humorn nära till hands. Här ute vid Strömma har vi gratis bilparkering och busshållplats inom gångavstånd. Du kan även ta dig hit med egen båt och slippa trängsel på bussar och tåg. Vi kallar det livskvalité!

Tillträde: snarast möjligt efter överenskommelse.

Ansök senast: 20 mars 2022
Email:
anna@pcm-marin.se

Frågor besvaras av:
Anna Rydell

08-4402585