Tjänsten tillsatt / Kom och jobba hos oss!

Vi tackar allra ödjmukast för alla ansökningar vi fått in och vill härmed meddela att tjänsten nu är tillsatt!

KUNDMOTTAGARE HOS PCM MARIN AB

Vi ska nu utöka med en kundmottagare till vår verkstad. Vi välkomnar alla sökande men Maria här hos oss skulle tycka det vore extra roligt med en kvinnlig kollega.

Kom och jobba i en vacker miljö tillsammans med oss här ute vid Strömma kanal på Värmdö! Vi är en fullserviceanläggning som är auktoriserade för Mercury- och Evinrude motorer. Vinterförvaringar är en stor del av vår verksamhet samt försäljning av nya och begagnade båtar av kända märken.

Vad innebär tjänsten?

Att du är organiserad, har en känsla för logistik, planering och är intresserad av motorer och teknik.
Du kommer ta emot våra kunder och vara navet i vår verkstad. Svara i telefonen, boka in service och vara delaktig i försäljningen samt mässor. Du är också delansvarig för vårt affärssystem samt som inköpare för vårt verkstadslager. Vissa perioder under året är högintensiva så det är bra om du är stresstålig. Körkort är en fördel och vi vill gärna att du har goda kunskaper i svenska, engelska samt data. Arbetet är varierande och utvecklande. Ett båtintresse gör förstås arbetet ännu roligare och mer intressant. Erfarenhet av båt- eller bilbranschen är en fördel men inget krav. Det roliga är att tjänsten kan utvecklas med tiden och med dig som person. Vi satsar gärna på utveckling och utbildning. Om du gillar socialmedia så ingår det också.

Vi är ett trevligt gäng som respekterar varandra och har humorn nära till hands. Här har vi gratis bilparkering och busshållplats inom gångavstånd. Du kan även ta dig hit med egen båt och slippa trängsel på bussar och tåg. Vi kallar det livskvalité!

Tillträde: snarast möjligt efter överenskommelse.

Ansökan skickas till:
Email: pst@pcm-marin.se

Frågor besvaras av:
Peter Steinauer
08-4402585