Driven och ansvarfull ekonomiansvarig

PCM växer och vi behöver nu utöka vårt gäng med en ekonomiansvarig person.

Kom och jobba i en vacker miljö tillsammans med oss här ute vid Strömma kanal på Värmdö! Vi är en fullserviceanläggning som säljer nya och begagnade båtar, såsom Anytec, Ockelbo, Linder, Nordkapp och Sting. Vår verkstad är auktoriserade för Mercury- och Evinrude motorer. Vi vinterförvarar också ett stort antal båtar.

Vad innebär tjänsten?

Som ekonomiansvarig kommer du ansvara för den löpande redovisningen, leverantörs- och kundreskontra, upprättande av månadsrapportering samt årsbokslut. Tjänsten innebär även momsredovisning och hantering av våra löner. På PCM får du stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och de rutiner som innefattas. Vidare har du god förståelse för hur flödet fungerar genom hela ekonomiprocessen och trivs med att jobba med deadlines för redovisning och rapportering. Du är trygg i din roll och är van att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel, positiv, engagerad och lyhörd. Du är bra på att ta egna initiativ, samarbeta och är intresserad av att lära dig nytt. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och har stort ordningssinne.

Kvalifikationer

  • Du har arbetslivserfarenhet inom administration/ekonomi
  • Du är en van användare av Office-paketet, framför allt Excel
  • Du har erfarenhet av Fortnox och något CRM-system
  • Du har körkort
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundservice och försäljning

Vi är ett företag med 7 anställda. Här jobbar vi nära varandra och ”vi-tänket” är viktigt inom företaget. Vill du utveckla rollen ytterligare och förbättra? Vi ser positivt på nya tankar och idéer. PCM är ett bolag med stor tillväxtpotential och korta beslutsvägar.

Tjänsten är tillsvidareanställning.

Tillträde: snarast möjligt efter överenskommelse.

Ansök senast: 15 oktober 2023
Email:
anna@pcm-marin.se

Frågor besvaras av:
Anna Rydell

VD

08-4402585