Årets Nyhet – Linder Aluminiumbåtar

Nu utökar vi vårt sortiment och blir även återförsäljare för Linder Aluminiumbåtar AB. Linder producerar miljövänliga motorbåtar, roddbåtar och kanoter i aluminium. Produkterna är näst intill 100 procent återvinningsbara. Utbudet är generöst med något som passar alla. Den största i Linderfamiljen är Arkip 530 BR som är en utmärkt familjebåt på 5.30 meter. Så har vi minstingen som är en Inkas kanot för en eller två personer.

Motorbåtarna har extremt låg planingströskel och är dessutom lätta vilket gör dem till utmärkta trailingsbåtar. De mindre roddbåtarna är fortfarande stabila trots storleken. Vissa av modellerna kan du med enkelhet hantera helt själv. Är du sugen på att lämna stressen och uppleva skärgården på ett lugnare sätt så är Linders kanotsortiment, Inkas något för dig. De uppskattas för sin extrema tålighet, de är sjövärdiga och – osänkbara. Med Linders Inkas sätter du verkligen miljön i första rummet.

Linder Aluminiumbåtar är ett svenskägt familjeföretag i andra generationen. För 50 år sedan startade Linder i ett gammalt hönshus i den småländska myllan. Fortfarande idag sker tillverkningen i Sverige och Småland men i en betydligt större skala och i en toppmodern fabrik.

Till vårens båtmässa ”Allt för sjön” i Älvsjö kommer vi att finnas med i Lindermontern, plats A20:10. Vi ser fram emot ett besök från er där eller kom förbi oss i Strömma kanal på Värmdö för en närmare presentation. Linderbåtarna kommer att finnas i vår utställningshall direkt efter Stockholmsmässan runt den 18 mars 2020.

Välkomna!