NYHET! Nordkapp Noblesse 830

Noblesse 830  den nya trendsättaren

Kombinera de estetiska detaljerna av låga linjer, sportigt utseende med de passionerade formerna, lägg till all den plats du behöver i en båt och du har den nya båten från Nordkapp. Noblesse 830 ger er ett nytt sätt att se på en daycruiser och är båten du kollar en extra gång på.

Den specifika designen från Noblesse-seriens 660 och 720 kommer du snabbt att känna igen i det nya tillskottet i familjen; Noblesse 830. Noblesse 830 kan förhandsbeställas nu och levereras från och med säsongen 2023.

Du känner snabbt igen Noblesse 830 som en äkta Nordkapp. Båten har former, design och detaljer som kännetecknar sina småsyskon, men med ett inre och yttre mått som ökat och det är något som märks. Linjerna på båten ger den en exklusiv prägel samtidigt som båten är stilren med moderna uttryck.

Den låga profilen ger dig ett intryck av en sportig båt samtidigt som vindrutan och utformningen i cockpiten är skapad med en låg durk och ett högt fribord. Detta reducerar vindmotståndet samtidigt som du sitter bra och skyddat i cockpit.

 

Ställ dina frågor till oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.